Dijital Lastik Şişirme Basınç Göstergesi İle 255 PSI hava mandreni Lastik Şişirme 4 Ayarları Lastik Aksesuarları Geniş Arkadan Aydınlatmalı LCD

₺541.46 ₺433.21

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c10481

Tanım

Tanım:

Basınç Göstergeli Dijital Lastik Şişirme, tek elle kullanım ve şişirme ile deflasyon arasında yumuşak bir geçiş sağlar ve inanılmaz bir 0,5 ekran çözünürlüğü ile sabit okumaları hassas lastik basıncının %1'ine geri döndürür.Ayrıca, yüksek kaliteli çelik ve dayanıklı pirinç bileşenler sizin için tüm gün performans sağlar.PSI, KPA, Bar veya Kg/cm^2 ile 4 ünitede büyük, net sayılar görüntüleyen otomatik açık ve kapalı parlak bir LCD arka ışıkla tasarlanan bu Lastik şişirme Göstergesini çoğu inşaat aracı, kamyon, SUV, Otomobil, motosiklet vb.İçin kullanabilirsiniz.

Özellikler:

Ürün Adı: Araba Lastik Şişirme Ölçer

Basınç Ölçüm Aralığı:

0-255PSI

0-18bar

0-18kg / cm2

0-1800Kpa

Ambalaj Listesi:

1 * Dijital Lastik Basınç Göstergesi

Notlar:

1. Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

2. Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.【Hassasiyetle Okuyun】: İnanılmaz bir 0,5 ekran çözünürlüğü ile sabit okumalar döndürür, araba Lastiği Şişirme Göstergesi hassas lastik basıncının %1'ini kontrol eder.

2.【Operate Conveniently】: kullanımı pratik, hava mandreni Lastik Şişirme özellikleri tek elle kullanım ve enflasyon ve deflasyon arasında yumuşak geçiş.

3.【Dayanıklı Malzemeler】: Şişiricili Hava Basıncı Göstergesi, dükkanda veya garajda gün boyu kullanım için tasarlanmıştır ve dayanıklı çelikten ve sağlam pirinç bileşenlerden yapılmıştır.

4.【Geniş Arkadan Aydınlatmalı Ekran】: Basınç Göstergeli Dijital Lastik Şişirme, PSI, KPA, Bar veya Kg/cm^2 seçiminizde cesur ve net rakamlar gösteren otomatik açma/kapama özelliğine sahip parlak bir LCD arka ışık içerir.

5.【Geniş Kullanım Kapsamı】: Kamyonlar, SUV'lar, arabalar, motosikletler ve inşaat araçları dahil çoğu araç için Lastik şişirme göstergesi kullanılabilir ve çeşitli lastik boyutları için uygundur.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin