Anime IDイドルマスーー IDOLM@STER cos Kuwayama Chiyuki cosplay kostüm takım elbise özelleştirilmiş 2021 Yeni LL

₺5 248.73

  • Etiketler: kostüm oyun idol yıldızı, idol külkedisi kostüm oyun, eatge anime tişört, onmyoji cosplay yoto, anime hinata tişört, shiki idol kostüm oyun, onmyoji yoko kostümlü oyun, onmyoji cosplay kuro, onmyoji kedi kostümü, ıdolmaster millon kostüm oyunu
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c104613

Tanım

Sipariş bize ölçümleri bırakın lütfen: Yükseklik, ağırlık, büstü, bel, kalça, omuz genişliği, ayak uzunluğu, ayak genişliği.

not: bezin yapılması 15 gün içinde gerekir, lütfen zamana dikkat edin

Özelliği Marka Yeni 100 % Giyim ıçerir: Fonksiyonu: Cosplay / parti / Günlük giyim Resim

Nakliye 1. Öğeler sadece ödeme yapıldıktan sonra sevk edilir 2. Sipariş işlerken lütfen adresinizi dikkatlice kontrol edin. 3. Nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergisi içermez ve alıcılar gümrük vergilerinden sorumludur.1 Döndürür. Açıklandığı gibi yanlış, hasarlı, kusurlu veya öğe almadıysanız, maliyetimizde kısmi/tam bir geri ödeme veya değiştirme için lütfen bizimle iletişime geçin. 2. Öğeleri herhangi bir nedenle aldıktan sonra 15 gün içinde iade ederseniz size iade edeceğiz.Ancak, alıcı iade edilen ürünlerin orijinal koşullarında olduğundan emin olmalıdır.Öğeler iade edildiğinde hasar görür veya kaybolursa, alıcı bu tür hasar veya kayıplardan sorumlu olacak ve alıcıya tam bir geri ödeme yapmayacağız.Alıcı, hasar veya kayıp maliyetini telafi etmek için lojistik şirketine bir talepte bulunmaya çalışmalıdır. 3. Alıcı, öğeleri iade etmek için nakliye ücretlerinden sorumlu olacaktır.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Öğe Türü Ayarlıyor
Bileşenler Tişört + Kaban
Karakterler Onmyoji'nin
Bölüm Adı Yetişkin
Kaynak türü anime
Malzeme Polyester
Cinsiyet Üniseks
Kaynak Ülkeler Diğerleri
Özel Kullanım Kostümler
Kaynak Anakara Çin
Model Numarası D
Marka Adı ZİNGTÜR