Yüksek Parlaklık Projektör Lambası Konut ELPLP58 için EBS10 EBS9 EBS92 EBW10 EBW9 EBX10 EBX9 EBX92

₺687.20

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c102837

Tanım

Avantajımız:

1, Biz tüm LÜMEN uyumlu lambalar içinde ORİJİNAL brülörler ile yüklü olduğunu garanti, bu yüzden en iyi performansa sahip olacak.

2, Aynı zamanda, lambalar için 6 ay garantimiz var.Dünyanın dört bir yanından gelen müşterilerimize iyi bir üne sahip çok sayıda projektör lambası sattık.

İndirim hakkında:

Sevgili arkadaşım, ilk siparişin 3 ayından sonra ürünü mağazamızda tekrar satın alırsanız, bizimle iletişime geçebilirsiniz, size %15 indirim vereceğiz.Bu indirim sadece eski müşteriler içindir.

Projektör lambası hakkında:

Lamba modeli: ELPLP58 V13H010L58 güç: 200 W Lamba tipi: 100% yeni yedek lamba ile yüksek kalite

çalışma ömrü: yaklaşık. 2000 saat

İçin çalışmak:

Epson EX5200

Epson EB-W9

Epson PowerLite S10+

Epson EB-X10

Epson EB-W10

Epson EB-X9

Epson PowerLite W10+

Epson EX7200

Epson H376A

Epson H367A

Epson Powerlite X9

Epson EB-S92

Epson EB-C250XS

Epson EB-S9

Epson VS200

Epson H375B

Epson EB-C250XC

Epson EB-X92

Epson H369A

Epson EB-X10LW

Epson PowerLite 1260

Epson EB-S10

Epson PowerLite X10+

Epson EB-C250W

Epson EB-C260X

Epson H368A

Epson EB-C260XS

Epson EB-C250X

Epson EB-C260W

Epson EB-C250S

Epson EX3200

Epson EB-C260S

Epson EB-250XC

Epson Powerlite S9

Epson H391A

Epson PowerLite 1220

Teslimat: 1-2 iş günü

Garanti: 180 gün

Alıcı geribildirim

Lamba ömrünü koruyun:

1. Anahtarlama güç kaynağı dikkat sırası.

Normalde projektörü açtığımızda önce gücü açmalı ve ardından yeşil ışık yanıp sönmeyene kadar projektörün kontrol panelindeki lamba göstergesini basılı tutmalısınız.Kapatma doğrudan gücü kesemez, ancak önce yeşil ışık yanıp sönene kadar lamba göstergesini basılı tutmalı, projektör soğutma fanı dönmeyi durdurmalı ve son olarak power.So projektörün güç kaynağını lambanın ve projektörün iç parçalarının ömrü boyunca sağa çevirin hayatın büyük bir etkisi var.

2. Anahtarlama aralığı yaklaşık 5 dakika olmalıdır.

Projektörün güç kaynağı, şebeke buck ve voltaj regülatörünün orantılı bir darbe genişlik modülasyonu yöntemini kullandığından, sabit güç işleme ve bu bağlantılarla uğraşırken, güç anahtarını ve transformatörü kullanan projektör güç kaynağı daha yüksek frekanslarda çalışacaktır, sık anahtarlama işlemindeki anahtar daha yüksek frekanslarda çalışacaktır. doğal olarak anahtarın önemli bir kaybı ortaya çıkar, bu kayıplar yayılan ısıya aktarılır, böylece projektörün içindeki sıcaklık artı ampulün kendisi projektörde küçük alanın içinde toplanan ısıyı verir, ampulün patlamasını sağlamak kolay olacaktır phenomenon.In ek olarak, sık anahtarlama güç kaynağı, aynı zamanda akım üzerinde büyük bir etki yaratmak için projeksiyon lambası üzerinde, projeksiyon lambası çok kolay olacak damage.In bu ampullere zarar vermemek için projektörü sık sık değiştirmemeye çalışıyoruz, ancak yeniden başlatmak istiyorsanız projektörü kapattıktan sonra bunu da unutmayın, yaklaşık 5 dakika sabırlı beklemeniz gerekir.

3. Her seferinde dört saatten fazla çalışmayın.

Projektör lambasının uzun süre çalışması durumunda, projektörün dahili görüntüleme sistemi çok fazla ısı yayabilir, bu ısı projektörün içindeki hızlı sıcaklık artışına yol açacaktır, çünkü yüksek sıcaklık koşullarında projektör lambası duvar kuvarsı devitrifikasyon Fenomeni üretecek, beyaz lekelerle sonuçlanacak, bu nedenle bir ışık penetrasyonunu durdurmak için çok fazla direnç, böylece anormal sıcaklık artışının yerel alanı ve böylece devitrifiye alanın daha da genişlemesine neden olur, böylece hızlı düşüşün parlaklığı ve ampul patlamasına yol açması muhtemeldir.Bu nedenle, mümkün olduğunca projektörün her seferinde dört saatten fazla sürmemesine dikkat etmeliyiz.

Paket detayları:

Nakliye sırasında ürünün zarar görmesini önlemek için paketi güçlendirin, lütfen endişelenmeyin.

Biz sipariş aldıktan sonra 1-2 iş günü içinde gemi olacak .Cannergiz.com.tr: Gümrük ücretine ihtiyaç duyacaktır, ülkenizin gümrüklerine bağlıdır E-paket: Daha uzun zamana ihtiyacı var ve izleme bilgileri olacak belated.To Rusça: Tam adınıza ihtiyacınız var .adı + orta adı + soyadı dahil, DHL ,UPS ,FEDEX, TNT Rusça için mevcut değildir, hızlı teslimat istiyorsanız lütfen E-ems'yi seçin .Brail için: Lütfen bize CPF no'nuzu söyleyin, DHL,UPS,TNT,fedex'i seçin .

Herhangi bir nedenle ürünü iade edin, anlaşmazlığı koymadan veya bize olumsuz bir geri bildirim vermeden önce lütfen ilk kez bizimle iletişime geçin .Hasarlı veya eksik bileşen iade edilmez Alıcı, aşağıdaki iade nedenleri gerçekleştiğinde nakliye ücretini almalıdır, 1. Müşteriler, satın almaları gerekmeyen veya beğenmedikleri şeyleri satın aldı (kalite dışı sorunlar) 2. Mallar, alıcının lambayı almasından itibaren 180 gün olan garanti süresinin dolmasından zaten çıktı.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Marka Adı LÜMEN ve OEM
Kaynak Anakara Çin
uzun kullanım ömrü Yüksek parlaklık
Epson için çalışmak 100 % Test ana Kurulu için Epson TM-T88IV TM-T88IV TM-T88IV TM-T88V Yazıcı Parçaları. vb
Sertifika hiçbiri
Garanti 180 gün
Model Numarası ELPLP58 için, V13H010L58 için
lamba tipi konut ile uyumlu çıplak lamba
Lamba Ömrü 2500-3000 Saat
Menşe Yeri Guangdong, Çin (Anakara)
Kullanmak işletme / okul / eğitim / ana sayfa
Teslimat 1-2 iş günü