12 V taşınabilir oto kaloriferi döner taban 150 W oto araba buz çözücü ısı araba renk Fan siyah soğutma buğu anti-sis ısıtıcı T5E1

₺209.09 ₺119.10

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c10209

Tanım

Belirleme

Adı: 12 V taşınabilir oto kaloriferi

Malzeme: abs

Renk: siyah ve kırmızı

Ürün boyutu: 16*12*7.5 cm/6.2*4.7*2.95 inç

Güç kablosu boyutu: 140 cm/55.1 inç

Fonksiyon: buz çözme ve buğu çözme soğuk ve sıcak çift kullanımlı

Güç: 150 w

Tanım

Yüksek kaliteli malzeme: ABS malzemeden yapılmış, bu 12 volt oto kaloriferi kolayca zarar görmez.Uzun ve kalın bakır tel ile kullanım sırasında ısınmaz ve araç aküsüne zarar vermez.Mükemmel tasarım ve yüksek kaliteli kablo, artı güvenlik ve güvenilirlik sağlamak için 3 kez QC.

Sıcak ve soğuk mod: ayarlanabilir rüzgar modu ile ihtiyaçlarınıza göre hemen sıcak / soğuk hava çıkacaktır.Bu oto kaloriferi sadece buz çözme/buğu çözme pencereleri için mükemmel değildir ve windshields.It yaz aylarında soğutma fanı olarak da kullanılabilir.

Kullanımı kolay: Bu taşınabilir oto kaloriferi, arabanızdan, ön camınızdan, yan camlarınızdan ve arka camlarınızdan don, sis ve sisi hızla temizler ve sürüşünüzün net bir görünümünü sağlar.360 derece dönen taban kolay kullanım sağlar.

Kurulumu kolay: sadece kutudan çıkarın ve açmak ve sıcak ve soğuk arasında geçiş yapmak için 12V araç kaputunuza takın.Evrensel şaft ayarı, taban çift taraflı yapıştırıcımızla monte edilebilir, kullanımı kolay ve rahattır.

YÜKSEK KALİTELİ MALZEME: ABS malzemeden yapılmış, bu 12 volt oto kaloriferi kolayca kırılmaz.Uzun ve kalın bakır kullanımı

Geniş uygulama: plug-in oto kaloriferi otomobillerde, kamyonlarda ve araçlarda yaygın olarak kullanılmaktadır.Arabadaki tüm 12V araçlar, kamp ve seyahat, kışın buğu çözme/buz çözme ve yazın serin tutma için uygundur.

Ürün Listesi

1 * oto kaloriferi

İlginiz için teşekkür ederiz, listelediğimizden daha fazlasını satın almak istiyorsanız, lütfen bize ulaşın.İyi günler!

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Öğe Türü Isıtma ve fanlar
Sertifika CE
Marka Adı NoEnName_Null
Harici Test Sertifikası hiçbiri
Kaynak Anakara Çin
Ürün Ağırlığı 0.39kg