Araba çöp kutusu Evrensel İç Organizatör saklama kutusu Araba çöp torbası Otomatik saklama kutusu Aksesuarları çöp konteyneri Çöp

₺252.85 ₺139.08

  • Etiketler: disney araba oyuncak gıda
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c8859

Tanım

Tanım

Bu taşınabilir araba çöp kutusu, hem sürücüler hem de gezginler için mükemmel bir çöp depolama ve düzenleme çözümüdür.Premium ABS plastikten yapılmış bu araba çöpü maksimum güç, dayanıklılık sağlayabilir ve longevity.It seyahatiniz sırasında çöpleri ve çöpleri iyi tutacak ve minimum miktarda yer kaplayacak, ancak size tam çöp kapasitesi sağlayacaktır.Aracınızı temiz ve düzenli tutmak için ideal araç organizatörü.

Özellikler

- Renk: Siyah.

-Malzeme: ABS.

- Boyutu: Yaklaşık 16x14.3x8. 5 cm.

- Kalite güvence verdi.Taşınabilir çöp tenekesi, maksimum güç, dayanıklılık ve uzun ömür sağlamak için birinci sınıf ABS malzemelerden üretilmiştir.

- Yerden tasarruf.Çöp kutusu, bacak boşluğunuzu fazla kaplamadan tam çöp depolama kapasitesi sağlar.

-Asılı tasarımı ile, araba koltuğu arkasına, araba kapı koluna, güneş koruyucu gölgeye ve daha fazlasına asılması kolaydır.

- Mükemmel araba organizatörü.Aracınız için düzenli ve düzenli bir alan yaratın.Evde, okulda ve ofiste de kullanılabilir.

- Çok fonksiyonlu.Bir çöp kutusundan daha fazlası, aynı zamanda bebek malzemeleri, atıştırmalıklar, evcil hayvan maması, su, doku ve daha fazlası gibi küçük eşyaları saklamak için bir saklama kutusu.

1 x araba çöp tenekesi

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

- Renkli siyah.
Tip Kapı Depolama Varil
Kaynak Anakara Çin
- Boyutlu Yaklaşık 16x14.3x8. 5 cm.
- Malzeme abs.