Diy Elmas Boyama Renk Kraliçe Nakış Çapraz Dikiş Mozaik Tam Kare Yuvarlak Matkap Rhinestones Ev Dekorasyon Dikiş

₺203.57 ₺89.61

  • Etiketler: elmas resim sergisi kafatası çift
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c51306

Tanım

Boyutu: 20x25 cm, 30x40 cm, 40x50 cm, 45x60 cm, 50x65 cm, 55x70 cm, 60x80 cm not:70x100 cm ve 80x120 cm için ,bu gönderi kuralı olarak nakliye sırasında tuvali katlayacağız: parselin maksimum uzunluğu 80 cm'yi geçemez..DHL göndermeniz gerekiyorsa, lütfen bizimle iletişime geçin ve size her kuruştan tasarruf edeceğiz.diğer boyutları ve resim istiyorsanız, lütfen bize ulaşın, biz bunu özelleştirebilirsiniz

Renk Miktarı: 30-45 Renk Matkap hakkında: 100 % Tam kare / yuvarlak matkap Malzeme: Kare / Yuvarlak Reçine Elmas Resim boyutu: Tam Kare / Yuvarlak Matkap 5D DIY Elmas Boyama Tüm boyut Özelleştirilebilir Çerçeve hakkında: Çerçeve yok, yerel satın alma çerçevesine yapışma için gerekli tamamladıktan sonra Tuval paketi: Roll up, kırışıklıkları önlemek Paket Şunlardır: elmas, baskılı kumaş, araçları ​OEM Sipariş: Biz OEM herhangi bir resim ve boyutları kabul,tuval ve ambalaj kutusu üzerinde logo yapabilirsiniz.Hoşgeldiniz Droppshipping

Etki Hakkında Boyut ne kadar büyük olursa, etki o kadar iyi olur!Her elmas boyutu: 2. 5x2. 5mm. Resim karmaşıksa, küçük boyut çok iyi olmaz!Herhangi bir resmin büyük boyutuna ihtiyacınız varsa, lütfen bize ulaşın!

hakkımızda

Bizim elmas boyama yarı-bitmiş vardır, çerçeve dahil değildir.Yapınız için elmas nakış araçlarını sağlayacağız.Ve %20 daha fazla elmas yerleştireceğiz!Ürünlerimiz en ucuz olmasa da, ürünlerimizin kalitesi en iyisidir!Bitirdiğinizde, resimlerinizin resimlerini bize gönderebilirsiniz,tüm dünyadaki alıcılara göstereceğiz!

:

Geri bildirim

Görüşleriniz bizim iş geliştirme çok önemli olduğunu, biz içtenlikle memnun iseniz bizim için olumlu geribildirim bizim ürün ile ve service.It sadece 1 dakikanızı alacak.Teşekkürler!Ürün ve hizmetten memnun değilseniz, herhangi bir olumsuz ve nötr geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.Sizi tatmin etmek için elimizden geleni yapacağız.Teşekkürler!

Ekspres Teslimat

Dikkat!biz Çin anakara uluslararası satıcı vardır.LÜTFEN SABIRLI OLUN!Biz genellikle standart uluslararası sunuyoruz airmail.It teslimat için yaklaşık 10 ila 25 iş günü sürebilir.Herhangi bir sorunuz veya özel isteğiniz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin.aramızdaki zaman farkı nedeniyle 24 saat içinde cevap vereceğiz.

;

Not

Burer,nakliye sırasında vergilerden, gümrüklerden ve diğer ücretlerden sorumlu olacaktır!Tüm öğeler Cannergiz.com.tr berified adresine sevk edilmelidir

Satış Şartları

Öğeden memnun değilseniz, aldıktan sonra bir hafta içinde orijinal durumunda iade edilebilir.öğeyi alır almaz size nakliye ücreti ile birlikte tam geri ödeme göndereceğiz.Ama alıcı iade nakliye ödemek gerekiyor.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Damla nakliye / toptan / perakende fatura veya fiyat etiketi dahil değildir
Renk sayısı 30-45
Malzeme reçine
Çok amaçlı Yatak odası, Yemek Odası, Çalışmak, Ev, ofis, otel, Restoran ve Bar
Dış Ambalaj Renkli Kutu
Detaylar Resim ile tam reçine elmas
Özelleştirilmiştir Tam boy, Özelleştirilebilir
Desen Türü Portre
Elmas Şekli Kare
elmas türü Kare / yuvarlak Elmas nakış satışı
Kullanmak Resimler
Fotoğraf boyutu 25*20 cm, 40 * 30 cm, 50*40 cm, 50 * 60 cm, 55*70 cm, 60 * 80 cm
Set Türü Evet
Form Ayrı
Kaynak Anakara Çin
fiyat En düşük, En iyi ve rekabetçi
yuvarlak elmas boyutu 2.8x2. 8mm çapraz dikiş
Ürün Kategorisi El sanatları / Nakış / İğne işi
Marka Adı MOONCRESİN
Ürün Adı Elmas Nakış / Elmas Boyama / Elmas Mozaik
kare elmas boyutu 2.5x2. 5mm çapraz dikiş
Yapıştırma Alanı Tam
Çerçeve No
Tip DIY Fotoğraf Özel Tam Kare Rhinestone
Tarz Yeni Klasik / Post-modern Tarz
Toptan Satış Türü Evet (>50 Adet)
kitlerin iç detayı reçine parçacıkları, Baz kumaş, Çekiliş, Forseps, tabak
Tuval Paketleme Yöntemi sıvamak