83 Derece 8.3 mm 0.357" inç CNC Vana Kaynaklanıyor Ducati Triumph KTM Aprilia MV Agusta Guzzı

₺610.14

  • Etiketler: armalar guzzi, debriyaj guzzi, kask guzzi, motor guzzı v7, guzzi binici, bobin guzzi, amblem guzzi, guzzi hood'un, guzzi egzoz, moto guzzi sp1000 satılık
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c49007

Tanım

83 Derece 8.3 mm 0.357" inç CNC Vana Kaynaklanıyor Ducati Triumph KTM Aprilia MV Agusta Guzzı

özellikle daha geniş jantlarda daha kolay erişim için 90 derecelik valf gövdelerimizi 83 derecelik açıyla yeniden tasarladı.

Daha akıcı bir tasarıma ve 3D CNC kaplamaya sahip olan bu valf gövdeleri, bisiklet modifikasyonlarınızda kesinlikle size son dokunuşu verecek ve lastik basıncını kontrol etmek ve hava eklemek için valf gövdesine en kolay erişimi sunacak.

Birçok gerçek 90 derecelik valf gövdesinde, daha geniş jantlarda, valf gövdesine erişme alanı çok küçüktür ve bir lastik basınç göstergesi veya hava mandreni ile erişimi zorlaştırır.

Kalın bir kauçuk conta, mükemmel bir hava geçirmez uyum sağlar.

Montaj Talimatları: Tork valfi gövdesi bağlantı somunu 8Nm ila 10Nm arasındadır, jantınızın temiz olduğundan ve hava geçirmez bir uyum sağlamak için yüzeyin pürüzsüz olduğundan emin olun.

(Aprilia, Ducati, MV Agusta ve Triumph motosikletleri gibi çoğu italyan ve ingiliz yapımı motosiklete uyar.Ayrıca Brembo, BST, Cerchi Antera, Marchesini ve Marvic'ten birçok satış sonrası tekerleğe uyar)

Lütfen satış sonrası tekerleklere geçtiyseniz, valf gövdesi deliğinin çapının 8,3 mm valf gövdeleriyle eşleştiğinden emin olun.

Malzeme Türü: CNC Alüminyum

Miktar: 1 Çift (2 Parça)

Teçhizat: Ducati Triumph KTM Aprilia MV Agusta Guzzi için

Aşağıda detaylı fotoğraflar:

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Malzeme Türü CNC
Marka Adı S. F. E. P
Öğe Türü Kapaklar ve Süs Pervazları
Ürün Ağırlığı 0.02kg
Motobike Yapmak Aprilia, zafer, DUCATİ, Zafer
Ürün Yüksekliği 0inch
Ürün Genişliği 0inch
Ürün Uzunluğu 0inch
Model Adı Ducatı Trıumph KTM Aprılıa MV Agusta Guzzı için