Oyun Genshin Darbe Havalandırma Cosplay Kostüm Moda Comabat Üniforma Takım Elbise Kadın Rol Oynamak Giyim XS-XL

₺2 529.43 ₺2 276.58

  • Etiketler: keqing dakimakura, peruk cosplay genshin etkisi, keqing peruk, amd venti tekerlek, gadget genshin etkisi, genshin peruk etkisi, genshin darbe cosplay dionou, cosplay genshin etkileri, iç çamaşırı venti, genshin darbe cosplay luc peruk
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c4243

Tanım

Malzeme: üniforma kumaş / polyester.

İçerir: ① ② ③ ④ ⑤ ⑥ ⑦ ⑧ cap seal pelerin gömlek bel şort papyon kemer kemer dekorasyon ⑨ ⑩ ⑪ ⑫ dekorasyon bilek bekçi çorap yaka kolye yapmak.

Ürünler Hakkında Alışveriş Notu 1.Ölçümler elle yapıldı, bu nedenle 1-3 cm içinde hatalar olabilir. 2.Aydınlatma, kontrast ve renkli ekran gibi faktörler fotoğrafların görünmesine neden olabilir.gerçek üründen biraz farklı olan bu, herhangi bir ürün kalitesi sorununun göstergesi değildir. 3.Boyut gerçek ölçümlere dayanmaktadır, ayrıntıları daha iyi görüntülemek için resimleri büyütebiliriz. 4.Farklı ülkeler arasındaki hafif fark nedeniyle, lütfen sipariş vermeden önce boyut tablosunu dikkatlice kontrol edin.Sevkiyat hakkında 1.Dünya çapında Nakliye. 2.Siparişler ödeme yapıldıktan ve doğrulandıktan sonra 5 gün içinde işlenecektir.Ancak, kontrolümüz dışında olan fiziksel dağıtım nedeniyle kesin teslimat süresini garanti edemeyiz.Lütfen anlayın. 3.Gönderiyi alıcının sağladığı adrese göre ayarlayacağız,bu nedenle lütfen satın alırken doldurduğunuz adres ayrıntılarını onaylayın ve kontrol edin.Geri ödeme hakkında 1.Geri ödeme istiyorsanız, lütfen önce bizimle iletişime geçin, doğrudan bir anlaşmazlık açmayın. 2.Bu öğe istediğiniz gibi değilse, lütfen ne olduğunu saklayın ve izleme ile havayolu ile geri gönderin No.in aldıktan 1 hafta sonra.Parseli aldıktan sonra geri ödeme yapacağız. 3. Öğe nakliye sırasında kırılırsa, lütfen bize ulaşın.İlgili bir tazminat sağlayabiliriz.lütfen endişelenme.Geribildirim hakkında Memnuniyetiniz bizim en büyük arayışımızdır!Geribildirim bizim için çok önemlidir, %100 % memnuniyet için çalışıyoruz Lütfen bize olumlu geribildirim bırakın ve ürünlerimizden memnunsanız tüm 5 yıldızlardan yararlanın şiddetle tavsiye ettiğiniz, daha fazla hareket etmek için motivasyonumuzdur olumlu geribildirim bıraktıysanız zamanınızı gerçekten takdir edeceğiz.Eğer herhangi bir sorun varsa, bize ilk irtibata geçiniz.Ve doğrudan bir anlaşmazlık açmayın.Bunu hızlı ve en iyi şekilde çözeceğiz.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin
Kaynak türü oyun
Öğe Türü Ayarlıyor
Model Numarası F2020010063'nın sohbeti
Bileşenler Üstlük, Pantolon, Pelerin
kaynak genshin etkisi
Cinsiyet kadınlar
Özel Kullanım Kostümler, Cosplay / Aksesuarlar / Karnaval / Cadılar Bayramı / Noel / Parti
Karakterler venti
Malzeme üniforma kumaş / polyester
Renk Resim olarak
Rol venti