Paslanmaz Çelik Kase Kazıyıcı Chopper Mutfak Gıda Kazıyıcı Buzlanma Pürüzsüz Bıçak ölçüm tartısı Hamur Kek Pizza

₺85.80 ₺66.97

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c350160

Tanım

Paslanmaz Çelik Kase Kazıyıcı Chopper Mutfak Gıda Kazıyıcı Buzlanma Pürüzsüz Bıçak ölçüm tartısı Hamur Kek Pizza Sıcak Satış

Tanım :

Tanım:

Malzeme: Paslanmaz çelik

Boyutu: resimde gösterilen

Belirleme:

1. İhtiyacınız olan son tezgah kazıyıcı - - - - Gıda parçalayıcı ekmek hamurunu kazımak ve bölmek için tasarlanmıştır, ayrıca kazıma, kırma, doğrama ve ölçme için de kullanılabilir!Terazili tezgah kazıyıcı kıyıcı, istediğiniz uzunluğu ve kalınlığı doğru bir şekilde kesmenize yardımcı olacaktır!

2. Doğramak ve bölmek için ıdeal bir araç - - - - Bu mutfak kazıyıcı, ellerinizi yiyeceklerden uzak tutacak kadar uzundur ve doğranmış yiyeceklerinizi tencereye kepçe ve aktarmayı karışıklık yaratmaz ve bir çırpıda yapılır!Bıçak üzerindeki ölçüm kılavuzu, makarna ve pasta hamurunu kolayca ölçmenizi ve kesmenizi sağlar.

3. Kullanımı kolay ve temiz-bulaşık makinesinde yıkanabilir - - - - Paslanmaz çelik bıçaklı dayanıklı pasta kazıyıcı, bir karıştırma kabına kolayca aktarmak için malzemeleri kazımak veya çalışma yüzeyinizden unu temizlemek için kullanışlıdır.Ekstra kontrol için rahat sapın tutması kolaydır .

4. Çok çeşitli kullanımlara sahip harika bir mutfak aleti - - - - Kazıyıcı kıyıcı sadece hamur, ekmek, kek, krema, pizza ve fırınlamayı kesmekle kalmaz, aynı zamanda ev yapımı karamelleri, sabunu, tarçınlı ruloları, jöleli ruloları, kekleri kesebilir, pirinç gevrek ikramlar, tatlı barlar ve daha fazlası!

5. ASLA PASLANMA - - - - Ağır hizmet tipi paslanmaz Çelikten yapılmış, Esnek hamur kazıyıcı asla paslanmayacak, bükülmesi kolay olamaz.

Paket içeriği :

1 X Kase Kazıyıcı

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Tip ölçme aletleri
Ölçüm Aletleri Tipi Spagetti Ölçüleri
topy Mutfak, Yemek ve Bar
Malzeme Maden
Özellik Çevre Dostu, Stok
Sertifika CE / EU
Model Numarası Kazıyıcı
topy 1 Mutfak Aletleri ve Aletleri(
Marka Adı centechia'nın
Kaynak Anakara Çin
Destek Dropship