Motor soğutma suyu termostatı İÇİN volvo 2015 2016 2017 2018 S60 V40 31293912 31439968 31474989

₺828.75

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c347591

Tanım

Not: Bu orijinal ürün değil, lütfen satın almadan önce onaylayın

Lütfen yedek parçaların fiyatını müşteri hizmetlerine gönderin, çünkü çok fazla stil var, fiyatı doğru bir şekilde takip edemiyoruz.Toptan, perakende ve uzun vadeli ortakları kabul edebilir (Land Rover, Jaguar / Porsche, Mercedes, BMW, Audi, Bentley)

İpuçları:

1 - Lütfen mühendislik teknik parametrelerine dikkat edin ve satın almadan önce parça numarasını kontrol edin.Bu parça numaralarından birinin önceki parça numaranızla aynı olduğundan emin olun veya eski cihaz numaranızı değiştirin.

- Tabii ki, verilerin bir kısmının listelenmeye hazır olduğundan şüpheleniyorsanız, önceki miktar parçasını bulamıyorsanız veya bu öğenin aracınızla uyumluluğundan emin değilseniz, lütfen bize VIN numaranızı gönderin (araç kimlik numarası), Aracın sol alt köşesinde bulunur. araç kayıt kartı veya ön cam.Sizin için kontrol edelim.

- Uyumluluk sorunlarından kaçınalım, malları iade edelim ve iyi bir alışveriş deneyimi yaşayalım

ürün fotoğrafı:

2. Lütfen dikkat: ürün süreci geliştirilecek, ancak fotoğraflar aynı anda güncellenmeyecek.Sadece ürünlerimizin kalitesini garanti ediyoruz.

Toptan hakkında:

3. Tüm ürünlerimiz doğrudan fabrika tarafından satılmaktadır.Büyük miktarlarda satın almanız gerekiyorsa, lütfen bize ulaşın!

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Marka Adı BJHYHT'NIN sohbeti
Kaynak Anakara Çin