Köpek kaka poşetleri Sızdırmaz Kokusuz Kompostlanabilir Pet Atık Bertaraf Dolum Köpek Yavrusu için 720 Torba, 48 Rulo

₺526.62 ₺442.34

  • Etiketler: 10 litrelik kompostlanabilir torbalar, yeşil kompostlanabilir torbalar, tuvalet sentetik köpek, mini çöp kutusu, etiket çöp kutusu, tx2 tv kutusu Hindistan, ahşap tv kutusu çocuk, yuvarlak çöp kutusu, büyük kompostlanabilir torbalar, simplehuman gübrelenebilir torbalar
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c327724

Tanım

Kompostlanabilir ve biyolojik olarak PARÇALANABİLİR: Biyolojik olarak parçalanabilir ve kompostlanabilir evcil hayvan kaka torbalarımızı kullanarak gezegeni kurtarmaya katılın.Köpeğinizden sonra temizlik yapacaksanız, bunu sorumlu ve sürdürülebilir bir şekilde yapabilirsiniz.

YIRTILMASI KOLAY: Köpek atık torbası rulolarımız, hareket halindeyken yeni bir köpek atık torbasını kolayca yırtmanızı sağlayan kullanımı kolay delikli bir dikişe sahiptir.Yırtılması çok zor olan diğer evcil hayvan çöp torbalarıyla uğraşmayın ve zaman kaybetmeyin.

Kalın VE dayanıklı: Biyolojik olarak parçalanabilen köpek atık torbalarımız, en ağır köpek kakasına bile dayanabilen kalın ve dayanıklı malzemelerden yapılmıştır.

Renk: yeşil

Malzeme: plastik

Boyutu: yaklaşık 22. 5x30 cm

Paket içeriği:

48 rulo * pet çöp torbası (15 adet/rulo)

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Tür3 Pet Plastik Torba
Kullanım kaka için köpek çantaları
Tür1 kaka için köpek çantaları
tür5 Pet Çöp Torbası
Tip2 köpek kaka torbası dağıtıcısı
Model Numarası kaka için köpek çantaları
Kaynak Anakara Çin
Köpek Çöp Öğe Türü Çöp Kutuları
Tür4 Köpek çöp torbalarını topluyor