FITTOO Kadın PU Deri Tayt Parlak Deri kalem pantolon Kadın Yüksek Bel Seksi Sıska Ince Pantolon Deri Leggins Push Up

₺394.40 ₺276.06

  • Etiketler: jile deri kadın, desenli parlak tayt, fitness parlak tozluk, c kadın tayt, itme tozluk, altın kadın tayt, punk rüzgar tozluk, sıcak leggins kadın deri, punk stilleri tozluk, leggins kadın deri
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c20944

Tanım

Bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz, sizin olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen detaylı değerlendirme için sipariş.Ürünlerimizden memnun değilseniz, olumsuz geribildirimden ayrılmadan veya ayrıntılı bir değerlendirme yapmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.Sizin için herhangi bir sorunu %100 çözeceğimizi garanti ediyoruz.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Bunu çözmenize yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.Tüm alıcılar,ödeme yapmadan önce lütfen gönderim adresinizi ve bilgilerinizi kontrol edin.Açık artırma kapandıktan hemen sonra ödeme yapamıyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve ödemeleri yeniden deneyin.

Teslim süresi: İşlem süresi: 1. Biz genellikle alıcıdan net ödeme aldıktan sonra 3 iş günü içinde öğeyi gemi. 2. Posta ve taşıma ücretleri dahil tüm nakliye. ★Cannergiz.com.tr tarafından standart nakliye süresi Standart nakliye:Normal koşullar: yaklaşık 16-35 gün içinde hedefe varmak ★Amerika Birleşik Devletleri post tarafından standart nakliye süresi: ABD'de depomuz var, öğe ABD deposundan gönderilecektir.Bize teslim genellikle yaklaşık 3-7 iş günü sürer.

İade politikası ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!Ürün hasar görmüşse veya tedarikçi tarafından yapılan başka bir sorun varsa, ürünü iade veya değişim için orijinal durumunda bize iade edebilirsiniz.Parsel aldıktan sonra sadece 7 gün içinde detaylar için lütfen bize ulaşın.İade öğelerinizi aldıktan sonra paranızı iade edeceğiz veya değiştireceğiz.İade nakliye ücreti alıcı tarafından ödenir.Ücretsiz gönderim seçeneğini seçerseniz, parseliniz doğrudan evinize yalnızca bir kez teslim edilir veya yerel postanenize gönderilir, ardından öğelerinizi toplamak için takip numaranızı ve kişisel kimliğinizi almanız gerekir.Parseliniz gönderildikten hemen sonra sizi bilgilendireceğiz.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Yaş 18-35 Yaş Arası
Malzeme Polyester, Tayt, Suni Deri
Öğe Türü Tayt
Özellik 5 Noel Leggins Yukarı İtin
Özellik 1 kadınlar için pantolon
Uzunluk Ankle-Length
Bel tipi Yüksek
Özellik 3 Uzun Kadın Tayt
Özellik 4 Seksi Spor Salonu Cothing
Tayt Yüksek Spandeks (>%20)
Desen Türü Katı
Cinsiyet kadınlar
Kalınlık standart
Özellik 2 Ftness için tozluk
Kalça Tarzı Ganimet Kaldırma
Dikiş Dikiş
Marka Adı FİTTOO
Renkler siyah
Kaynak Anakara Çin
Tarz Gündelik, Rahat Tayt Kadın
Kumaş Türü Çuha