32 Delik Kabarcık Silahlar Oyuncak Otomatik Kabarcık Makinesi Yükseltme Kabarcık Makinesi Oyuncak Kullanımı Güvenli Zengin Kabarcıklar Kabarcık Üfleyici Oyuncak Çocuklar İçin

₺160.76 ₺112.63

  • Etiketler: kabarcık bazuka, bahçe oyuncakları, kabarcık makinesi, çocuklar için makine, Sabun
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c186081

Tanım

Mermi Noktaları:

1、Yükseltilmiş kabarcık makinesi: Bu kabarcık makine oyuncak 32 köpük delikleri ile yükseltilmiş bir tasarıma sahiptir, bu çok practical.It hızlı bir şekilde çok fazla baloncuk üfler ve rüya gibi bir atmosfer yaratır.

2、Kullanımı Kolay: Bu kabarcık yapıcı oyuncağın kullanımı kolaydır, pili takın, tetiği çekin ve çok şey yaratın bubbles.It kolay temizlik için demonte edilebilir.

3、Yüksek kaliteli Malzeme: Bu kabarcık makine oyuncağı, sağlam ve dayanıklı olan ve kolayca olmayacak ABS malzemeden yapılmıştır damaged.It ayrıca pürüzsüz kenarlı rahat bir tutuşa sahiptir ve çocuklar için çok güvenlidir.

4、Mükemmel Hediye: Kabarcık yapıcı oyuncağımız, çocukların hayal gücünün gelişimini teşvik eden çocuklar için mükemmel bir hediyedir ve creativity.It iç ve dış mekanlarda oynayabilir.

5、Müşteri Garantisi: "Önce Müşteri"ilkesini savunuyoruz.Müşteri hizmetlerimiz 24 saat Çevrimiçidir ve herhangi bir sorunla karşılaştığınızda istediğiniz zaman bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Tanım:

Kabarcık tabancaları oyuncağımız çok çekici, 32 köpük deliği ile dakikada yüzlerce baloncuk patlatabilir ve geceleri renkli baloncuklar uçuyor sky.It kullanımı uygundur, sadece kabarcık sıvısını içine dökün ve çok fazla üretmek için tetiği çekin bubbles.It ayrıca kolay için clean.It iç ve dış mekan kullanımı için uygundur ve mükemmel bir fotoğraf pervanesi olabilir.

Belirleme:

Adı: 32 Delik Kabarcık Guns Oyuncak

Ürün Delikleri: 32 delik

Malzeme: ABS

Boyutu: 16 * 16 * 8 cm

Ürün rengi: mavi / pembe

Ambalaj Listesi:

1 * 32 Delik Kabarcık Guns Oyuncak

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Kaynak Anakara Çin
Şekil Uzun
Yaş Öner 7-12y, 4-6y, 12+y
Tip Kabarcık Tabancası
Plastik Türü Abs
Özellikler Toksik olmayan, Dökülme Yok
Cinsiyet Üniseks
Malzeme Plastik