Yüksek Kaliteli Orijinal Fabrika 1: 32 Foton Ruiwo Es7 Diecast Damperli Kamyon Alaşım Kamyon Muck Simülasyon Araba Modeli için Hediye, Oyuncak

₺2 069.58

Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c169301

Tanım

Ürün detayları:

Orijinal fabrika 1: 32 Foton Ruiwo Rowor ES7 Diecast damperli kamyon alaşım kamyon muck simülasyon araba modeli için hediye, oyuncak

Hammadde: Çinko Alaşımı + ABS.

Kapılar açılabilir

Otantik iç ve dış detaylar.

Direksiyon simidi ve ön tekerlekler birbirine bağlı

Mükemmel işçilik

Çevre Dostu Boyama

Ürün Boyutu:23 * 9 * 10 cm

SSS

1.Diecast Model nedir?

Diecast Model, kalıp döküm yöntemi kullanılarak üretilen tüm Koleksiyon Modellerini ifade eder.Model plastik, kauçuk veya camdan metalden yapılmıştır details.It 20. yüzyılın başlarında yaratıldı ve 1950'lerde koleksiyon olarak popülerlik gelişti. Günümüzde, diecast modeller çoğu gelişmiş ülke ve bazı gelişmekte olan pazar ülkelerinde koleksiyon hobisi haline geliyor.

2.Diecast modeller neden oyuncak modellerden, uzaktan kumandalı modellerden daha pahalıdır?

1. Diecast model, orijinal aracın yüksek simülasyonudur, lisanslarını almak için araç markasına göre üretim yapmak üzere yetkilendirilirler.ancak çoğu oyuncak araç modelinin veya RC araç modelinin lisansı almasına gerek yoktur.

2. Döküm modeller alaşımdan yapılmıştır, kalıp maliyeti yüksektir.

3. Dış ve iç parçaların yüksek simülasyonu.

3.Neden bazı diecast modeller bu kadar ucuz, bazıları çok pahalı.

1.Farklı ölçek / Boyut.

2. Farklı malzemeler, parçalar, fonksiyonlar, boya yüzeyi.Yüksek kaliteli ürünler genellikle yüksek kaliteli malzemeler kullanılır.Yüzlerce parça, düzinelerce işlev. 3-4 kat elektrostatik boya yüzeyi ve hatta otomotiv şasisi alaşımlı parçalardan oluşmaktadır.

4.Marka Fabrikası nedir?

Bu, pres döküm model arabaların otomobil üreticisi tarafından üretildiği anlamına gelir.Autoart, Hot wheel vb. Gibi döküm üreticisi.Sadece OEM/ODM yapmak için corperate.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

Ölçek 1
Yaş Öner 14+y, 12+y, 18+
Malzeme Maden
Kullanım Hediye, oyuncaklar, Koleksiyon
Kaynak Anakara Çin
Tip araba