Dempsey 12V 200W Süper yüksek sesle Polis Siren acil durum aracı Uyarı Cihazı Siyah kabuk Araba alarm sireni Boynuz Hoparlör (YD-200W)

₺1 381.05

  • Etiketler: oto araba alarmı, 100e 230 v led, apple alarm sireni, büyük yüksek sesli çalar saat, alarm sireni corolla, çalar saat sh16, ford alarm sireni, halgoen led 12v, ps araba alarmı, işaret sireni
Renk:
Altınlar
Yeşil
Beyaz
Sarımsı
Boyut:
Sku: c120083

Tanım

Ürün Açıklaması 1. Voltaj: 12 V / 24 V DC. 2. Güç: 200W.3. Empedans: 6 ohm. 4. Ses Basıncı: 125-135dB. 5. Garanti: 1 yıl garanti veriyoruz. 6.Onay: ISO, CE, ROHS. 7.Açıklamalar: OEM / ODM hizmetleri için bize ulaşın.Ürün Fotoğrafı Ürün Boyutu (Birim: mm ) Ödeme En iyi ödeme yolu kullanmaktır Escrow.It Cannergiz.com.tr tarafından güvenli ve korunmaktadır.Ürün sadece tam nakliye ücreti de dahil olmak üzere tam ödeme alınmışsa sevk edilecektir.Lütfen posta ve nakliye ücretinizin nakliye / posta ücreti, taşıma ve paketleme masraflarını karşıladığını unutmayın.Sadece ciddi Alıcı!Lütfen "Şimdi satın al" ı yalnızca ürünün fiyatını ve şartlarını kabul ediyorsanız ve açık artırma sona erdikten sonra herhangi bir tartışma yapmazsanız yerleştirin.Gönderi Çin sonrası hava posta genellikle teslim ülkeye bağlı olarak 15-20 iş günü sürer.Biz herhangi bir kaza sorumlu değildir, gecikmeler veya diğer konularda nakliye sorumluluğundadır service.In sipariş ithalat üzerine ücretsiz sipariş vergisi almanızı sağlamak için, bunu bir olarak ilan edeceğiz ?HEDİYE Mİ?daha düşük bir değerle.Bu düşük fiyat, ödediğiniz toplam fiyatı veya ürünün piyasa değerini yansıtmaz ve farklı tarife kurallarına sahip ülkeler için geçerli olmayabilir.Herhangi bir ithalat ücretleri veya ücretleri alıcının sorumluluğundadır.Garanti 1 yıl garanti veriyoruz.Öğe kusurlu ise, teslimat 3 gün içinde bize haber veriniz.Malların iadesi veya değişimi için hak kazanmak için tüm öğeler orijinal hallerinde iade edilmelidir.7 Günlük teslimattan sonra iade edilen ürünler yalnızca onarım için uygundur.Alıcı, yapılan tüm nakliye masraflarından sorumludur.Geribildirim Herhangi bir olumsuz ya da nötr geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz.Biz herhangi bir sorunları çözmek için sizinle birlikte çalışacaktır.

Yorumlar

İnceleme ekleme

Ek bilgi

araç modeli Tüm
Model Numarası YD-200W
Güç 200W
Marka Adı DEMPSEY'İN
Gerilim DC12V/24V